Andre produkter til outdoorliv og køkkenbrug

Udekøkkenboks, lejrtæppe og skærebrædder m.m.

Jeg er ikke kun skærslipper og knivsliber i sliberiet.dk i Kolding. Jeg elsker livet udendørs i både til fods, på cykel, i bil, telt, tagtelt og kajak. Gennem mit firma VestOutdoor, som ejer domænet sliberiet.dk, kan jeg ikke lade være med at opfinde løsninger til formålet, som løbende vil blive udvidet.
De foreløbige produkter finder du herunder. :

  • Bæredygtig udekøkkenboks.
    Vi bruger køkkenboksen sammen med tagteltet til fantastiske ture i Danmark og Norden, hvor vi bruger allemandsretten og slår lejr ude i naturen. Boksen er bygget af støbekrydsfiner og monteret med 4 standard aluminiumprofiler. Alt er samlet med rustfri skruer og beslag og kan adskilles, udskiftes og genbruges. Alle endeflader er slebet og behandlet med fødevareegnet, vegetabilsk olie for at forhindre udtørring og modvirke revnedannelse. Vægt med skuffer incl. skillerum 14,5 kg. Dimensioner lukket BxDxH: 60x40x40 cm. Dimensioner med åbent låg og udslåede sideplader BxDxH: 117x40x72 cm. Alle skillerum kan bruges som skære-/smørebrædder. Låget til proviantskuffen er også skærebrædt.

    Køkkenboksen er håndlavet og fremstår som sådan, med få og små mærker fra produktion og samling.
  • 3 i 1 poncho/lejrtæppe/soveposeovertræk i regntøjsstof med fleece foer. Der er snor til at stramme om livet, så du kan gå med den, uden at den slæber på jorden. Til lejrliv og overnatning i det fri eller under tarpen. Du kan se et billede herunder fra sidste udflugt til Norge.
  • Skærebrædder af genbrugstræ fra produktion af bordplader i træ og bambus. Bæredygtigt genbrug af kvalitetstræ 🙂
    Vask dit skærebrædt i meget varmt vand, evt. skoldning. Brug en neutral olie, f.eks. majs- eller vindruekerneolie til vedligeholdelse. Påfør olien og lad det trække ind i træet. Tør efter med tør klud.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i tegninger eller det færdige produkt.

Kontakt Sliberiet

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforbindende snak og eventuelt tilbud på opgaven.

Ring eller sms på telefon (+45) 22 11 09 00 eller send en mail til kontakt@sliberiet.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.