Slibning af værktøj og redskaber

Jeg tilbyder slibning af værktøj

Når du arbejder med skærende værktøjer og redskaberi træ eller andre materialer er skarpheden altafgørende. Sliberiet.dk i Kolding tilbyder slibning af:

  • Stemmejern og mejsler
  • U-jern, skrubstål og stikklinger mm.
  • Høvlejern til de fleste typer håndhøvle
  • Skrabejern og klinger
  • Økser, skarøkser o.l.
  • Knive og klinger til plæneklippere og buskryddere
  • Haveredskaber (spader, hakkejern m.m.), havesakse

Sløve knive og drejejern kan være både irriterende og farlige. Irriterende for dig, der gør dit bedste for at lave et smukt emne, men er udfordret på sløve værktøjer. Farligt, hvis du bruger ekstra kræfter på at tvinge værktøjet til at udføre et arbejde, det ikke er skarpt nok til. Sløve drejejern river træet op og give en grim overflade – hvem gider det?

Klar aftale om opgavens omfang og pris

Er værktøjet blot uskarpt er en standardslibning tilstrækkelig.
Hvis der er brug for en opretning på grund af hakker i skæret, en knækket spids eller lignende aftales dette forud, så vi er enige om opgaven og prisen.
Jeg kan tilbyde at slibe, oliere eller lakere dine skæfter og skafter. Nye skafter til snedkerværktøjet kan leveres i samarbejde med en trædrejer. Bacho kan levere dem i plast.

Jeg sliber ikke klinger til save, rundsave og motorsave

Ensartet kvalitet og god service

Jeg sliber alle knive og værktøjer på min Tormek T-8 vådsliber.
Den langsomme rotation og vandet sikrer at dit værktøj ikke bliver beskadiget og overophedet.
Der anvendes forskellige “jigs” (holdeværktøjer) til slibningen afhængigt af hvilken type værktøj, der skal slibes. Jeg har de fleste, dog ikke til bor – endnu 🙂
Fælles for de forskellige jigs er, at værktøjet fastholdes i den rigtig vinkel, så du får en præcis og ensartet slibning.
Til huljern anvendes en helt særlig jig, der både sikrer den rigtige vinkel på skæret og ensartet slibning i forhold til jernets runding. Polering foretages på særlige ovale læderskiver tilpasset huljernets form

Opgaven leveres til aftalt tid og pris 🙂

Kontakt Sliberiet

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforbindende snak og eventuelt tilbud på opgaven.

Ring eller sms på telefon (+45) 22 11 09 00 eller send en mail til kontakt@sliberiet.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.