Slibning af sakse til næsten alle formål

Jeg tilbyder slibning af sakse

Slibning af sakse er en helt særlig og omhyggelig proces, hvor æggen kun slibes fra en side og oftest i en meget stejl vinkel.

Her er Tormek vådsliberen en uvurderlig hjælp. Fiksturer og fastspænding af saksen under slibningen sikrer en ensartet og jævn slibning af skæret.

Hos sliberiet.dk i Kolding kan vi slibe sakse i næsten alle størrelser, dog ikke, hvis de er meget, meget små.
Jeg har slebet skrædder- og tilskærersakse, køkkensakse og frisørsakse, herunder udtyndingssakse. Frisørsakse kræver ekstra præcision og omhu, da de er både små og spinkle i konstruktionen.

Have- og grensakse samt græsklippere i alle størrelse slibes ofte i en fladere vinkel, så de nemmere kan skære gennem grene og anden vegetation. Du kan også få slebet skæret til dine elektriske sakse til tekstiler og havebrug.

Skær til elektriske klippere til hår og pels slibes på den flade side, så dine skær klipper perfekt.

Enighed om opgavens omfang

Hvis saksens skær blot er slidte og sløve, er en almindelig slibning oftest tilstrækkelig.
Har den hakker i skæret efter at have ramt nåle eller andet hårdt kræver det lidt mere. Her kan en opretning komme på tale, hvor der slibes mere af æggen, så hakkerne forsvinder. Der er dog en grænse for, hvor meget der kan slibes af, før saksen ikke længe kan klippe helt ude i spidsen.
Jeg kontakter dig inden jeg går i gang, hvis en standardslibning ikke er nok. Jeg kan ikke slibe sakse med takkede eller bølgeformede skær.

Hvis jeg kan se, at saksen ikke kan reddes, kontakter jeg dig selvfølgelig med det samme, ligesom du altid er velkommen til at kontakte mig.

Høj kvalitet og god service

Jeg vurderer altid de enkelte opgaver, så vi er enige inden jeg går i gang.
Når en saks skal slibes, mærkes æggen op og holdeværktøjet indstilles til den helt rigtige vinkel.

Det er ikke altid muligt at gendanne 100%, men en slibning vil altid optimere skarpheden og klippeevnen.
Det har jeg mange kunders ord for 🙂

Kontakt Sliberiet

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforbindende snak og eventuelt tilbud på opgaven.

Ring eller sms på telefon (+45) 22 11 09 00 eller send en mail til kontakt@sliberiet.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.